Grig červíci 20 g- parmezán
Potravina budoucnosti. Obsahuje železo a vápník. Ekologicky nenáročný chov
Varianta: parmezán



Složení Křupavých červíků Parmezán:
Larvy potemníka moučného 97 % (Tenebrio molitor), směs koření 2 % [glukózový sirup, zvýrazňovače chuti: E621, jedlá sůl, aroma, kvasničný extrakt, barvivo (červená řepa), extrakty koření], jedlá sůl 1 %. Lidé alergičtí na korýše, měkkýše a roztoče mohou být citliví na hmyz (obsahuje chitin). Může obsahovat stopy obilovin obsahující lepek.
Nutriční hodnoty na 100g
Energie: | 2060 kJ / 481 kcal |
Tuky: | 25,3 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 5,2 g |
Bílkoviny | 51,8 g |
Sacharidy | 14 g |
- z toho cukry | 0 g |
Sůl | 4,5 g |
Hmyz je plnohodnotným zdrojem bílkovin – obsahuje jich až 70 % – i pestré škály mikroživin. Pyšní se například všemi 10 esenciálními aminokyselinami, vitamíny (např. skupiny B), prebiotiky a řadou dalších látek klíčových pro správné fungování našeho těla. Tím se nemůže chlubit jen tak nějaká potravina!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.