Bylinky s cibulkou 60 g GREŠÍK Dobré koření
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček.
Balení: 60 g
Bylinky s cibulkou 60 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: cibule 51 %, karotka, petržel list, libeček list, kerblík list

Doplňkové parametry
| Kategorie: | Koření směsi |
|---|---|
| EAN: | 8595122341961 |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g
Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g
Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g
Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g
Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně. Balení: 40 g
Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g
Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g
Podobné produkty
Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g
Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g
Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g
Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g
Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.
Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g



