Chilli drcené bez jader 50 g GREŠÍK Dobré koření
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně.
Balení: 50 g
Chilli drcené bez jader 50 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: chilli drcené - středně pálivé
Capsicum frutescens
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122340810 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření...

Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g

Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g
Podobné produkty

Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g

Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g

Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně. Balení: 40 g

Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g

Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g

Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g

Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g

Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g

Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g