Chilli kroužky 7 g GREŠÍK Dobré koření
Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť.
Balení: 7 g
Chilli kroužky 7 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: chilli papričky - kroužky
Capsicum frutescens
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122341015 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g

Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g

Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 100 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 1 kg

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g

Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g

Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g
Podobné produkty

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Vhodný na pečená a dušená masa, zeleninu a polévky, slané pečivo.

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní...

Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná,...

Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější...

Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g

Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g

Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g

Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g

Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g

Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g