Cibule restovaná 30 g GREŠÍK Dobré koření
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule.
Balení: 30 g
Cibule restovaná 30 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: cibule kuchyňská, slunečnicový olejarže.
Allium cepa
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122343644 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g

Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g

Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g

Obsahuje 5 druhů koření: Bylinky s cibulkou, Na mletá masa, Paprika lahůdková maďarská mletá, Pikantní koření na...

Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g

Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g

Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g

Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g

Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g
Podobné produkty

Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g

Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g

Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g

Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g

Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g

Země původu: provincie Kampot (Kambodža)

Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g

Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější...

Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g

Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g