Kerblík 20 g GREŠÍK Dobré koření
Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla.
Balení: 20 g
Kerblík 20 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: kerblík třebule
Anthriscus cerefolium
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122341879 |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g

Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g

Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g

Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g
Podobné produkty

Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g

Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g

Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g

Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější...

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g

Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g