Kerblík 20 g GREŠÍK Dobré koření
Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla.
Balení: 20 g
Kerblík 20 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: kerblík třebule
Anthriscus cerefolium
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122341879 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 100 g

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas....

Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g

Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 1 kg

Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g

Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g
Podobné produkty

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g

Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g

Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.

Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g

Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g

Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks

Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní...

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná,...