Kopr list 20 g GREŠÍK Dobré koření
Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování.
Balení: 20 g
Kopr list 20 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: kopr vonný
Anethum graveolens

Doplňkové parametry
| Kategorie: | Koření jednodruhové |
|---|---|
| EAN: | 8595122341992 |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g
Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.
Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g
Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g
Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 1 kg
Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g
Podobné produkty
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g
Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 30 g
Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g
Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g
Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná,...
Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g
Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní...



