Kopr list 20 g GREŠÍK Dobré koření
Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování.
Balení: 20 g
Kopr list 20 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: kopr vonný
Anethum graveolens
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122341992 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g

Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g

Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g

Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.

Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 100 g

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g

Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.
Podobné produkty

Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g

Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g

Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná,...

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g

Země původu: provincie Kampot (Kambodža)

Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g

Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g

Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g