Kopr list 20 g GREŠÍK Dobré koření
Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování.
Balení: 20 g
Kopr list 20 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: kopr vonný
Anethum graveolens
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122341992 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g

Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g

Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g

Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas....

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření...
Podobné produkty

Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g

Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty....

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g

Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.

Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g