Kopr list 20 g GREŠÍK Dobré koření
Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování.
Balení: 20 g
Kopr list 20 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: kopr vonný
Anethum graveolens

Doplňkové parametry
| Kategorie: | Koření jednodruhové |
|---|---|
| EAN: | 8595122341992 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g
Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g
Obsahuje 5 druhů koření: Bylinky s cibulkou, Na mletá masa, Paprika lahůdková maďarská mletá, Pikantní koření na...
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g
Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g
Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas....
K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g
Podobné produkty
Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů. Balení:...
Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná,...
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks
Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g
Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g



