Majoránka 15 g GREŠÍK Dobré koření
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků.
Balení: 15 g
Majoránka 15 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: majoránka nať drhnutá
Majorana hortensis
Majoránka je aromatické koření pocházející z oblasti Středomoří a jihozápadní Asie. Majoránka se sklízí ze sušených lístků rostliny majoránky a má jemnou sladkou a kořeněnou chuť, která se hodí do mnoha jídel.
Majoránka se používá hlavně k dochucení masových jídel, jako jsou například kuře, vepřové nebo hovězí maso. Také se používá jako koření do polévek, omáček, salátů a některých druhů sýrů.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122340988 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Obsahuje 5 druhů koření: Bylinky s cibulkou, Na mletá masa, Paprika lahůdková maďarská mletá, Pikantní koření na...

Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g

Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g

Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.

K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g
Podobné produkty

Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g

Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g

Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g

K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g

Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g

Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů....

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g