Majoránka 15 g GREŠÍK Dobré koření
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků.
Balení: 15 g
Majoránka 15 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: majoránka nať drhnutá
Majorana hortensis
Majoránka je aromatické koření pocházející z oblasti Středomoří a jihozápadní Asie. Majoránka se sklízí ze sušených lístků rostliny majoránky a má jemnou sladkou a kořeněnou chuť, která se hodí do mnoha jídel.
Majoránka se používá hlavně k dochucení masových jídel, jako jsou například kuře, vepřové nebo hovězí maso. Také se používá jako koření do polévek, omáček, salátů a některých druhů sýrů.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122340988 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g

Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g

Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g

Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření...

Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g

Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.

Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g

Obsahuje 5 druhů koření: Bylinky s cibulkou, Na mletá masa, Paprika lahůdková maďarská mletá, Pikantní koření na...
Podobné produkty

Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g

Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g

Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g

Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g

Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g

Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.

Vhodný na pečená a dušená masa, zeleninu a polévky, slané pečivo.

Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g