Majoránka 15 g GREŠÍK Dobré koření
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků.
Balení: 15 g
Majoránka 15 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: majoránka nať drhnutá
Majorana hortensis
Majoránka je aromatické koření pocházející z oblasti Středomoří a jihozápadní Asie. Majoránka se sklízí ze sušených lístků rostliny majoránky a má jemnou sladkou a kořeněnou chuť, která se hodí do mnoha jídel.
Majoránka se používá hlavně k dochucení masových jídel, jako jsou například kuře, vepřové nebo hovězí maso. Také se používá jako koření do polévek, omáček, salátů a některých druhů sýrů.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122340988 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g

Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g

Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...

Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas....

Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g
Podobné produkty

Allium cepa Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 60 g

Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g

K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g

K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni. Balení: 40 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g

Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g

Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g

Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.

Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g