Paprika PÁLIVÁ maďarská mletá 50 g GREŠÍK Dobré koření
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas.
Balení: 50 g
Paprika PÁLIVÁ maďarská mletá 50 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: paprika pálivá (Capsicum annuum) 140 ASTA - vysoká kvalita (Stupnice ASTA je stupnicí kvality papriky. Je v rozmezí 40 - 180 ASTA. Běžné papriky u nás prodávané dosahují 60 - 120 ASTA.)
Země původu: Maďarsko
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122343590 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g

Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 1 kg

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g

Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g

Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g
Podobné produkty

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g

Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g

Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g

Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.

K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni. Balení: 40 g

Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g

Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g

Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g