Pepř bílý celý 40 g GREŠÍK Dobré koření
Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky.
Balení: 40 g
Pepř bílý celý 40 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: celé zralé plody pepřovníku - Piper nigrum

Doplňkové parametry
| Kategorie: | Koření jednodruhové |
|---|---|
| EAN: | 8595122341114 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g
Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g
Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g
Podobné produkty
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní...
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g
Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g
Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g
Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé...
Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty....
Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g
Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně. Balení: 40 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g
Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g
Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.
Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g



