Pepř kampotský černý celý 20 g GREŠÍK Dobré koření
Země původu: provincie Kampot (Kambodža)
Piper nigrum
Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně.
Složení: nedozrálé bobule pepřovníku
Země původu: provincie Kampot (Kambodža)
Kampotský pepř pocházející z provincie Kampot v Kambodži se velice liší vůní a chutí od běžného pepře. Je to dáno podnebím, složením půdy a ručním sběrem a zpracováním. Černý pepř má správnou pikantnost a chuťové tóny připomínající eukalyptus, kafr a tymián.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122343781 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g

Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g

Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g

Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g

Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g

Obsahuje 5 druhů koření: Bylinky s cibulkou, Na mletá masa, Paprika lahůdková maďarská mletá, Pikantní koření na...

K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g

Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g
Podobné produkty

Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g

Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g

Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g

Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g

Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g

Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g

Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g