Pepř kampotský černý celý 20 g GREŠÍK Dobré koření
Země původu: provincie Kampot (Kambodža)
Piper nigrum
Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně.
Složení: nedozrálé bobule pepřovníku
Země původu: provincie Kampot (Kambodža)
Kampotský pepř pocházející z provincie Kampot v Kambodži se velice liší vůní a chutí od běžného pepře. Je to dáno podnebím, složením půdy a ručním sběrem a zpracováním. Černý pepř má správnou pikantnost a chuťové tóny připomínající eukalyptus, kafr a tymián.

Doplňkové parametry
| Kategorie: | Koření jednodruhové |
|---|---|
| EAN: | 8595122343781 |
| Položka byla vyprodána… | |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g
Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g
Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g
Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g
Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g
Podobné produkty
Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g
Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé...
Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g
Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g
Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g
Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g



