Pepř kubeba celý 15 g GREŠÍK Dobré koření
Chuť je výrazně kořenná, mírně štiplavá. Použití do zeleninových a masitých jídel, zejména indonéské kuchyně.
Balení: 15 g
Pepř kubeba celý 15 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: plody pepřovníku kubeba (Piper cubeba)
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122343569 |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 1 kg

Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g

Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g

Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...

Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g

Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g

Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření...
Podobné produkty

Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g

Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g

Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g

Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g

Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g

Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g