Petržel list 15 g GREŠÍK Dobré koření
Do polévek, bramborových a sýrových jídel.
Balení: 15 g
Petržel list 15 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: petržel zahradní - Petroselinum crispum
Petržel je bylinka, která se často používá jako koření v kuchyni. Má jemnou, osvěžující chuť a používá se k dochucení mnoha jídel, včetně polévek, omáček, salátů, masových a rybích pokrmů.
Kromě toho, že přidává jemnou chuť a aroma do jídel, petržel má také několik zdravotních výhod. Obsahuje vitaminy A, C a K, minerály, jako je draslík a železo, a antioxidanty, které chrání tělo před poškozením volnými radikály.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122341916 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...

Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.

Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g

Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas....

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g
Podobné produkty

Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g

Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g

Země původu: provincie Kampot (Kambodža)

Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.

Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní...

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g

Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g

Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější...