Petržel list 15 g GREŠÍK Dobré koření
Do polévek, bramborových a sýrových jídel.
Balení: 15 g
Petržel list 15 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: petržel zahradní - Petroselinum crispum
Petržel je bylinka, která se často používá jako koření v kuchyni. Má jemnou, osvěžující chuť a používá se k dochucení mnoha jídel, včetně polévek, omáček, salátů, masových a rybích pokrmů.
Kromě toho, že přidává jemnou chuť a aroma do jídel, petržel má také několik zdravotních výhod. Obsahuje vitaminy A, C a K, minerály, jako je draslík a železo, a antioxidanty, které chrání tělo před poškozením volnými radikály.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122341916 |
Položka byla vyprodána… |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g

Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g

Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g

Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g

Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.
Podobné produkty

Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g

Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g

Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g

Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g

Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g