Petržel list 15 g GREŠÍK Dobré koření
Do polévek, bramborových a sýrových jídel.
Balení: 15 g
Petržel list 15 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: petržel zahradní - Petroselinum crispum
Petržel je bylinka, která se často používá jako koření v kuchyni. Má jemnou, osvěžující chuť a používá se k dochucení mnoha jídel, včetně polévek, omáček, salátů, masových a rybích pokrmů.
Kromě toho, že přidává jemnou chuť a aroma do jídel, petržel má také několik zdravotních výhod. Obsahuje vitaminy A, C a K, minerály, jako je draslík a železo, a antioxidanty, které chrání tělo před poškozením volnými radikály.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122341916 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...

Obsahuje 5 druhů koření: Bylinky s cibulkou, Na mletá masa, Paprika lahůdková maďarská mletá, Pikantní koření na...

K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas....

Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g

Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g

Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g

Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g
Podobné produkty

Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g

Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé...

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g

Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g

Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g

K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g

Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g