Vanilka mletá 20 g GREŠÍK Dobré koření
Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé množství koření.
Balení: 20 g
Vanilka mletá 20 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: plod vanilkovníku plocholistého
Mletá vanilka je koření, které se získává z lusků vanilky, které jsou rozemlety na jemný prášek. Je to často používané koření v cukrářské a pekařské kuchyni pro dochucení dortů, zákusků, cukrovinek, zmrzliny a dalších sladkých pokrmů.
Mletá vanilka má sladkou a jemnou chuť a vůni, která pochází z vanilinu, aromatické látky obsažené v luscích vanilky. Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé množství koření.
Do sladkého pečiva, krémů, kaší a dezertů.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122343651 |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Obsahuje 5 druhů koření: Bylinky s cibulkou, Na mletá masa, Paprika lahůdková maďarská mletá, Pikantní koření na...

Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g

Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g

Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g

Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g

Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g

K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g

Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g
Podobné produkty

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g

Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g

K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni. Balení: 40 g

Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g

Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g

Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.

Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g