Doprava zdarma nad 1000 Kč

Důležitost stravy a pohybu pro zdraví

Klíč k zdraví skrývá v stravě a pohybu.


Kolikrát jste už slyšeli: „Jezte zdravou stravu a hýbejte se“? A možná, že jste se ptali, proč je to tolik důležité. Je to tak proto, že strava a pohyb jsou jako klíč k našemu zdraví, které lze udržet, když oboje kombinujeme. Strava představuje vyváženou směs vitamínů, minerálů a stopových prvků, které náš organismus potřebuje k tomu, aby pracoval optimálně. Stejně důležité je být fyzicky aktivní, ať už jde o jógu, procházku, běhání, rybaření nebo jinou činnost.


Co vám může pomoct? Tak jdeme na další téma, a to bylinky, vážení bylinky!!

 

Používejte bylinky
Díky léčebným vlastnostem a výhodám jsou bylinky také součástí zdravého životního stylu. Užívání bylin nám může pomoci denně lépe se cítit, ať už jde o hubnutí, uvolnění nebo tlumení bolesti. Bylinky podporují správné funkce těla, jako je trávení, funkce střevní flóry, detoxikace, metabolismus.


Kromě toho jsou výhodou například i léčebné účinky, které umožňují zvládnout zdravotní stavy, například nachlazení, úzkost nebo depresi.


Výhody a nevýhody bylin

Výhody bylin zahrnují:
- vysoký obsah vitamínů a minerálů;
- rychlá a snadná příprava;
- vysoká biologická dostupnost (účinnější účinky);
- účinné léčivé působení;
- cenově dostupnost.

Nevýhody bylin zahrnují:
- léčebná kúra obvykle nabrala delší dobu, než u moderní medicíny;
- méně snadnou dostupností bylinek;
- příliš velké množství bylin může být pro nás škodlivé.

 

Nejlepší byliny


Nejlepšími bylinkami, které je vhodné do svého jídelníčku přidat, jsou rozmarýn, šalvěj, skořice, meduňka a máta. Rozmarýn pomáhá redukovat hladinu oxidu dusnatého v těle, čímž pomáhá uvolnit svalovou tuhost. Šalvěj má blahodárné účinky na srdeční zdraví a zlepšuje trávení. Skořice obsahuje látky, které chrání játra. Meduňka urychluje proces trávení, napomáhá uvolnění a je univerzální Calm-Down lék. Máta podporuje obranyschopnost organismu a trávicí systém, stejně jako rozmarýn.


Takže musíme pamatovat rozmarýn, šalvěj, skořici, meduňku a…. Mátuuuu!

Odkaz na kvalitní a účinné bylinky


Užívání bylin je nejen prospěšné pro naše zdraví, ale může být také zábavné. Na trhu existuje mnoho přírodních bylin, které jsou natolik kvalitní a účinné, že vám mohou nabídnout řadu výhod. Na www.ebyliny.cz naleznete širokou škálu kvalitních bylin. Všechny tyto produkty jsou užitečnými a účinnými pomocníky pro vaše tělo a mysl.

 

Dáme si něco na závěr!


Mít dobré zdraví se skládá ze správné stravy a pohybu. Mezi tyto dva faktory patří užívání bylin, které vám mohou pomoci zlepšit vaše zdraví díky výživným a léčivým účinkům. Navštivte náš eshop a vyberte si, jaký produkt vám pomůže dosáhnout úžasných výsledků!

Náš slogan zní; Zdraví začíná od přírody!