Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122340902 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...

Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g

Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.

Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g
Podobné produkty

Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g

Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g

K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni. Balení: 40 g

Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g

Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g

Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná,...

Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní...