Maďarské koření 40 g GREŠÍK Dobré koření
Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky.
Balení: 40 g
Maďarské koření 40 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: paprikové vločky, rajčatové vločky, černý pepř drcený, cibule restovaná (slunečnicový olej)

Doplňkové parametry
| Kategorie: | Koření směsi |
|---|---|
| EAN: | 8595122341954 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g
Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.
Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g
Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g
Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g
Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g
Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g
Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g
Podobné produkty
Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g
Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 1 kg



