Argentina steak 50 g GREŠÍK Dobré koření
Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní.
Balení: 50 g
Argentina steak 50 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: pepř, paprika, hořčičné semeno, kari (kurkuma, cibule, česnek, hořčice, chilli, koriandr, římský kmín, zázvor, pískavice semeno, pepř, jedlá sůl (max. 8 %), fenykl), cibule, česnek, rajčatový prášek, kurkuma, cukr, petržel, muškátový oříšek, pažitka, majoránka, tymián, bazalka
Výrobek obsahuje hořčičné semeno.

Doplňkové parametry
| Kategorie: | Koření směsi |
|---|---|
| EAN: | 8595122340599 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná,...
Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g
Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g
Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní...
Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně. Balení: 40 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 30 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g
Podobné produkty
Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g
Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g
Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 1 kg
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g
Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g
Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g



