Peru Cesar Lopez BIO – mikrolot 150 g - Oxalis
Nadmořská výška: 1750 m n.m.
Odrůda: Burbon, Caturra
Charakteristika: ušlechtilá čokoláda, sladký pomeranč, vlašský ořech. Bohaté tělo, živá acidita
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Popis
Proces: washed
Region: Ignacio
Nadmořská výška: 1750 m n.m.
Farma: El Acerillo
Odrůda: Burbon, Caturra
Charakteristika: ušlechtilá čokoláda, sladký pomeranč, vlašský ořech. Bohaté tělo, živá acidita.
Příprava
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Složení
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Doplňkové parametry
Kategorie: | Káva |
---|---|
Balení: | 150 g |
Země původu: | Peru |
Mletí: | Zrnková |
Složení: | 100% arabika |
Obsah kofeinu: | S kofeinem |
Aroma: | Bez aroma |
BIO: | BIO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.