Popis
Káva pochází z\~regionu Soconusco, Chiapas (nadmořská výška 700 - 1000 m n.m.), kde v\~roce 2000 farmáři založili skupinu cooperative MOCABE. Cílem je zlepšovat sociální podmínky a životní prostředí. Odrůda: Bourbon, Caturra a Catuaí, Proces: Washed. Ve vůni můžete nalézt vysokoprocentní čokoládu, v chuti pak objevíte maliny, třtinový cukr a hořkou čokoládu. Tělo je bohaté, acidita delikátní.
Ideální pro všechny druhy přípravy.
Příprava
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
Složení
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Doplňkové parametry
Kategorie: | Zrnková káva |
---|---|
EAN: | 8595218042406 |
Mletí: | Zrnková |
Složení: | 100% arabika |
Balení: | 500 g |
Země původu: | Mexico |
Obsah kofeinu: | S kofeinem |
Aroma: | Bez aroma |
BIO: | BIO |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma mandlí a amaretta.

Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí slaného karamelu

Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí borůvkového muffinu

Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma kokosu s notou jamajského rumu.

Káva s lahodnou chutí višní máčených v čokoládě.

Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí oříškových laskonek

Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma pomerančů a čokolády.

Velmi silně hutná a krémová káva, 80% robusta, 20% arabica, intenzita 13 Balení: 250g mletá káva

Sladká a aromatická, 100% Arabica, intenzita 6

Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma krémové bílé čokolády a nugátu s tóny pistácií a vanilky.
Podobné produkty

Odrůda: Burbon. Proces: Natural. V chuti i vůni naleznete čokoládu, lískový ořech a nugát. Acidita je sladká a tělo...

Vyvážená chuť a krémová konzistence, 50% robusta, 50% arabica, intenzita 9 Balení: 1 kg - zrnková

Pražená zrnková káva (100% arabika)

Etiopie je považována za kolébku kávy arabika. Káva z oblasti Yirgacheffe se pěstuje ve výšce 1800 až 2100 m.

Originální směs tří káv typu arabika a robusta, které jsou pečlivě vybrány pro přípravu espressa.

Zrna pocházejí z farmy Serra Negra rozprostírající se na 13 hektarech v okolí města Campestre v regionu Minas Gerais.

Ve vůni dominují mandle. Chuť je mandlovo-oříšková s lehkým tónem zralého ovoce a dlouhotrvající čokoládovou dochutí.

Káva se pěstuje ve výšce 1500-2000 m. V chuti lze nalézt kakaové boby s oříškovou a ovocnou notou.

Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s přírodním aroma vanilky a karamelu. 500 g