Keňa AA Kirinyaga 150 g - káva - Oxalis
Káva pochází z oblasti Kirinyaga u úpatí hory Mt. Kenya v nadmořské výšce 1500 - 1800 m, kde se nachází červená vulkanická půda. Pro promytí zralých třešní se používá výhradně místní čistá říční voda.
pražená zrnková káva (100% arabika)
Popis
Káva pochází z oblasti Kirinyaga u úpatí hory Mt. Kenya v nadmořské výšce 1500 - 1800 m, kde se nachází červená vulkanická půda. Pro promytí zralých třešní se používá výhradně místní čistá říční voda.
Odrůda: Bourbon, Proces: Washed. Ve vůni se objevuje meruňkový džem. V chuti můžete objevit malinu, červený rybíz a ostružinu. Acidita je explozivní, tělo sametové.
Příprava
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
Složení
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)

Doplňkové parametry
| Kategorie: | Káva |
|---|---|
| EAN: | 8595218043601 |
| Mletí: | Zrnková |
| Složení: | 100% arabika |
| Balení: | 150 g |
| Země původu: | Keňa |
| Obsah kofeinu: | S kofeinem |
| Aroma: | Bez aroma |
| Položka byla vyprodána… | |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí slaného karamelu
Mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí dýňového koření
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí zralých malin.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma vaječného koňaku. 150g
Podobné produkty
Kávová zrna se sbírají ručně a po promytí se suší sluncem 12 dní na afrických lůžkách. Před tříděním a loupáním ještě...
Ve vůni i chuti ucítíte ušlechtilou čokoládu, kanadskou borůvku a hnědý cukr. Acidita je delikátní a tělo krémové.
Jedná se o odrůdy Bourbon/Pacas/Sarchimor zpracovávané metodou orange honey.
Pražená zrnková káva (100% arabika)
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí borůvkového muffinu. 500 g
V chuti lze nalézt kakaové boby s oříškovou a ovocnou notou.
Originální směs tří káv typu arabika a robusta, které jsou pečlivě vybrány pro přípravu espressa a pro mléčné nápoje...
Etiopie je považována za kolébku kávy arabika. Káva z oblasti Yirgacheffe se pěstuje ve výšce 1800 až 2100 m.
Antigua je jednou z nejstarších oblastí pěstování kávy v Guatemale a je známá produkcí jedněch z nejlepších káv na...



