Nastavení
K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni. Balení: 40 g
Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Užívá se v asijských kuchyních do omáček a vařené rýže, kterou zbarví krásně do...
Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory Balení: 90 g
Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g
Země původu: provincie Kampot (Kambodža)
Chuť je výrazně kořenná, mírně štiplavá. Použití do zeleninových a masitých jídel, zejména indonéské kuchyně. Balení:...
Sečuánský pepř má použití zejména v asijské kuchyni. Má pepřovou chuť bez výraznější pálivosti. Balení: 15 g
Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g
Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější...
Šafrán je nejdražším kořením na světě.
K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g
Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé...
Nacházíte se na straně 2 z 2.