Pepř černý celý 40 g GREŠÍK Dobré koření
Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně.
Balení: 40 g
Pepř černý celý 40 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: nedozrálé bobule pepřovníku - Piper nigrum

Doplňkové parametry
| Kategorie: | Koření jednodruhové |
|---|---|
| EAN: | 8595122340926 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g
Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g
Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g
Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g
Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g
Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g
Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g
Podobné produkty
Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g
Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g
Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná,...
Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g
Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g
Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g
Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g
Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g
Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní...



