Bobkový list celý 10 g GREŠÍK Dobré koření
Laurus nobilis
Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny.
Balení: 10 g
Bobkový list celý 10 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: list vavřínu
Bobkový list se používá hlavně jako koření v polévkách, omáčkách, marinádách a jiných pokrmech, zejména v evropské a středomořské kuchyni. Je také oblíbenou přísadou do gulášů a vývarů v maďarské kuchyni.
Bobkový list obsahuje mnoho užitečných látek, jako jsou éterické oleje, flavonoidy a třísloviny. V tradiční medicíně se také používá k léčbě různých zdravotních problémů, včetně trávicích problémů, bolestí hlavy a svalových křečí.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122340919 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g

Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g

Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g

Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas....

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g

Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g

Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g

Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g

Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g
Podobné produkty

K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g

Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g

Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g

Země původu: provincie Kampot (Kambodža)

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g

Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.

Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g

Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější...

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g

Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g

Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g