Kari 40 g MLÝNEK GREŠÍK Dobré koření
Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel.
Balení: 40 g
Kari 40 g MLÝNEK GREŠÍK Dobré koření
Složení: kurkuma kořen, zázvor kořen, hořčice semeno, koriandr plod, himalájská jedlá sůl červená, pepř černý, římský kmín, kardamom semeno, chilli
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření směsi |
---|---|
EAN: | 8595122343576 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 30 g

Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g

Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g

Země původu: provincie Kampot (Kambodža)

Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g

Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g

Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.

Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g

Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g

Vhodný na pečená a dušená masa, zeleninu a polévky, slané pečivo.
Podobné produkty

Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g

Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g

Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g

Obsahuje 5 druhů koření: Bylinky s cibulkou, Na mletá masa, Paprika lahůdková maďarská mletá, Pikantní koření na...

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas....