Badyán celý 10 g GREŠÍK Dobré koření
Illicium verum
Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů.
Balení: 10 g
Badyán celý 10 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: souplodí badyáníku
Tato série se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou v poměru k hmotnosti. Všechno koření je bez glutamanu sodného.
Fotografie suroviny je pouze ilustrační, skutečný vzhled se může mírně lišit podle konkrétní šarže.

Doplňkové parametry
| Kategorie: | Koření jednodruhové |
|---|---|
| EAN: | 8595122341022 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g
Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g
Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g
Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g
Podobné produkty
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 30 g
Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g
Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g
Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně. Balení: 40 g
Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g
Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g
Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g
Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks



