Česnek granulovaný 60 g GREŠÍK Dobré koření
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek.
Balení: 60 g
Česnek granulovaný 60 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: cibule česneku kuchyňského
Allium sativum

Doplňkové parametry
| Kategorie: | Koření jednodruhové |
|---|---|
| EAN: | 8595122340650 |
| Položka byla vyprodána… | |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.
Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g
Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g
Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g
K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g
Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas....
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...
Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 1 kg
Podobné produkty
Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g
Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g
Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní...
Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g
Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 30 g
Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně. Balení: 40 g
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g



