Chakalaka 40 g GREŠÍK Dobré koření
Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas.
Balení: 40 g
Chakalaka je pikantní zeleninové jídlo, které pochází z Jižní Afriky a používá se tam jako příloha k masovým jídlům nebo jako samostatné jídlo. Chakalaka se připravuje z rajčat, cibule, fazolí, papriky, mrkve a dalších zeleninových ingrediencí, které jsou vařené spolu s kořením.
Koření pro chakalaku se liší v závislosti na regionálních preferencích a chuťových profilech, ale obvykle obsahuje koriandr, kmín, papriku, kurkumu a pepř. Tyto koření přidávají pikantní a kořeněnou chuť a vůni do chakalaky a také mají mnoho zdravotních přínosů, jako jsou například protizánětlivé a antibakteriální účinky.
Složení: rajčatové vločky, kari (koriandr, kurkuma, pískavice semeno, chilli, kmín, zázvor, česnek, rýžová mouka, jedlá sůl), chilli, polévkové koření (karotka, pastiňák, petržel, pórek, list celeru), rajčata, karotka, česnek, cibule, jedlá mořská sůl (max. 4,3 %), paprika
Výrobek obsahuje celer.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření směsi |
---|---|
EAN: | 8595122340957 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g

Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g

Země původu: provincie Kampot (Kambodža)

Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé...

Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g

Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g

Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g

Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g
Podobné produkty

Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g

Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g

Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g

Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g

Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g