Estragon 15 g GREŠÍK Dobré koření
Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny.
Balení: 15 g
Estragon 15 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: estragon list
Artemisia dracunculus
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122341855 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g

Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g

Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.

Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g
Podobné produkty

Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g

Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g

Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější...

Allium cepa Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 60 g

Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.

Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g

Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé...

Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g

K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni. Balení: 40 g