Estragon 15 g GREŠÍK Dobré koření
Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny.
Balení: 15 g
Estragon 15 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: estragon list
Artemisia dracunculus
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122341855 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g

Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.

Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g

Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas....

Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g

Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g

Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g
Podobné produkty

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g

Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g

Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Užívá se v asijských kuchyních do omáček a vařené rýže, kterou zbarví krásně do...

Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g

Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná,...

Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g

Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g

Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější...

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g