Hřibové koření 20 g GREŠÍK Dobré koření
K dochucení polévek, omáček a dušených jídel.
Balení: 20 g
Hřibové koření 20 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: hřiby (22 %), jedlá sůl (max. 20 %), cibule, koriandr, karotka, kmín, petržel, pepř, pastinák, česnek, citrónová kůra
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření směsi |
---|---|
EAN: | 8595122340681 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g

K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g

Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty....

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g

Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g

Země původu: provincie Kampot (Kambodža)

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g

Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g

Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé...
Podobné produkty

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 1 kg

Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g

Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g

Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g

Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g

Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g

Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g

Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas....