Peperoncino 40 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: česnek, chilli, petržel
Peperoncino je italské slovo pro chilli papričky a také označuje koření z těchto paprik. Používá se v italské kuchyni jako dochucovadlo k různým druhům těstovin, pizza, omáček a dalších jídel.
Peperoncino má ostřejší chuť než paprika, proto se používá opatrně a množství závisí na osobních preferencích. Může být použit čerstvý, sušený nebo mletý. Pokud máte rádi ostrá jídla, peperoncino může být skvělou volbou pro vaše vaření.

Doplňkové parametry
| Kategorie: | Koření směsi |
|---|---|
| EAN: | 8595122341077 |
| Položka byla vyprodána… | |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g
Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů. Balení:...
Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g
Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g
Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g
Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty....
Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g
Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g
Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g
Podobné produkty
K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...
Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g
6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření...
Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g
Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g



