Saturejka 30 g GREŠÍK Dobré koření
Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty.
Balení: 30 g
Saturejka 30 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: saturejka nať drhnutá - Satureja hortensis
Saturejka (také známá jako saturejka pravá nebo kopřivka) je aromatická rostlina, která se často používá jako koření v evropské kuchyni. Má chuť podobnou tymiánu a má silnou, kořenitou a trochu hořkou chuť.
Saturejka se používá v mnoha jídlech, zejména v pokrmech z kuřecího nebo jehněčího masa, ale také v omáčkách, polévkách a salátech.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122341930 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g

Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.

Obsahuje 5 druhů koření: Bylinky s cibulkou, Na mletá masa, Paprika lahůdková maďarská mletá, Pikantní koření na...

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g

Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g

Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas....
Podobné produkty

Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g

Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g

Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g

Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g

Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g

Allium cepa Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 60 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g

Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g