Zázvor mletý 40 g GREŠÍK Dobré koření
Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky.
Balení: 40 g
Zázvor mletý 40 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: kořen zázvoru - Zingiber officinale
Zázvor (Zingiber officinale) je koření a léčivá rostlina, která pochází z Asie. Zázvor se používá v mnoha kuchyních po celém světě a má silnou, ostrou chuť a vůni. Zázvor se často používá k dochucení čajů, nápojů, dezertů, ale také do slaných jídel, jako jsou například kari, polévky nebo omáčky.
Zázvor se také používá v tradiční medicíně k léčbě různých zdravotních problémů, jako jsou například bolesti hlavy, menstruační křeče, nevolnost, průjem a nachlazení.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122340735 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g

Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g

Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g
Podobné produkty

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g

Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g

Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g

K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni. Balení: 40 g

Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g

Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g

Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g

Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně. Balení: 40 g

Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g

Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější...