Zázvor mletý 40 g GREŠÍK Dobré koření
Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky.
Balení: 40 g
Zázvor mletý 40 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: kořen zázvoru - Zingiber officinale
Zázvor (Zingiber officinale) je koření a léčivá rostlina, která pochází z Asie. Zázvor se používá v mnoha kuchyních po celém světě a má silnou, ostrou chuť a vůni. Zázvor se často používá k dochucení čajů, nápojů, dezertů, ale také do slaných jídel, jako jsou například kari, polévky nebo omáčky.
Zázvor se také používá v tradiční medicíně k léčbě různých zdravotních problémů, jako jsou například bolesti hlavy, menstruační křeče, nevolnost, průjem a nachlazení.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122340735 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g

Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g

K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g
Podobné produkty

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní...

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g

Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g

Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g

Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g

Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g

Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g

K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni. Balení: 40 g

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks