Skořice ceylonská celá 15 g GREŠÍK Dobré koření
Cinnamomum verum
Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější chuť než běžně používaná skořice čínská.
Balení: 15 g
Skořice ceylonská celá 15 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: celá kůra skořicovníku ceylonského - Cinnamomum verum
Země původu: Srí Lanka
Skořice ceylonská se používá v mnoha druzích jídel, jako jsou sladké dezerty, pečivo, ovocné kompoty a různé druhy nápojů. Je také oblíbenou přísadou v mnoha druzích kávy a čaje. Skořice ceylonská se vyznačuje jemnou, sladkou a příjemně aromatickou chutí, která se dobře kombinuje s dalšími kořením, jako je například hřebíček nebo zázvor.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122341152 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření...

Obsahuje 5 druhů koření: Bylinky s cibulkou, Na mletá masa, Paprika lahůdková maďarská mletá, Pikantní koření na...

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g

Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g

Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas....
Podobné produkty

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní...

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g

Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g

Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 30 g

Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g

Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g

Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g