Bylinky do polévky 40 g GREŠÍK Dobré koření
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou.
Balení: 40 g
Bylinky do polévky 40 g KBELÍČEK GREŠÍK Dobré koření
Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.
Složení: karotka, pastiňák, pórek, celer list, pažitka, libeček list
Výrobek obsahuje celer.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření směsi |
---|---|
EAN: | 8595122341220 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 30 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní...

Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná,...

Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g

Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty....

Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů. Balení:...

Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g

Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g

Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g
Podobné produkty

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g

Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g

Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g

Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g

Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g

Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g

Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 1 kg