Garam Masala 30 g GREŠÍK Dobré koření
Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby.
Balení: 30 g
Garam Masala 30 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: koriandr, pepř, římský kmín, skořice, citrónová kůra, hřebíček, kardamom, muškátový květ
Garam masala je kořenící směs, která se tradičně používá v indické kuchyni. Název "garam masala" pochází z hindského jazyka a znamená "horké koření". Tato směs se skládá z různých koření, v závislosti na regionálních preferencích a chutích, ale obvykle obsahuje skořici, kardamom, hřebíček, koriandr, pepř, muškátový oříšek a zázvor.
Garam masala se používá ke dochucení různých jídel, jako jsou masová a zeleninová jídla, omáčky, polévky a další indické speciality. Tato směs má výraznou a kořeněnou chuť a vůni a je obvykle přidávána na konec přípravy jídla, aby se zachovala její chuť a aroma.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření směsy |
---|---|
EAN: | 8595122341435 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g

Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g

Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé...

Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g

Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně. Balení: 40 g

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g

Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g
Podobné produkty

Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g

K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření...

Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g

Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g

Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g

Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g

Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g