Garam Masala 30 g GREŠÍK Dobré koření
Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby.
Balení: 30 g
Garam Masala 30 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: koriandr, pepř, římský kmín, skořice, citrónová kůra, hřebíček, kardamom, muškátový květ
Garam masala je kořenící směs, která se tradičně používá v indické kuchyni. Název "garam masala" pochází z hindského jazyka a znamená "horké koření". Tato směs se skládá z různých koření, v závislosti na regionálních preferencích a chutích, ale obvykle obsahuje skořici, kardamom, hřebíček, koriandr, pepř, muškátový oříšek a zázvor.
Garam masala se používá ke dochucení různých jídel, jako jsou masová a zeleninová jídla, omáčky, polévky a další indické speciality. Tato směs má výraznou a kořeněnou chuť a vůni a je obvykle přidávána na konec přípravy jídla, aby se zachovala její chuť a aroma.

Doplňkové parametry
| Kategorie: | Koření směsi |
|---|---|
| EAN: | 8595122341435 |
| Položka byla vyprodána… | |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g
Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks
Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g
Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g
Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g
Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g
Podobné produkty
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...
Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g
K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g
Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g
Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas....
Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g



