Oregáno 20 g GREŠÍK Dobré koření
Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež.
Balení: 20 g
Oregáno 20 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: oregáno nať drhnuté - Origanum vulgare
Oregáno je aromatické koření, které se používá při vaření jako dochucovadlo a je typické pro středomořskou kuchyni. Oregáno se získává z rostliny Origanum vulgare, která je hojně rozšířena v celé Evropě a Asii.
Oregáno má silnou vůni a chuť a využívá se jako koření při přípravě mnoha pokrmů, jako jsou například pizzy, těstoviny, zeleninové omáčky, rajské omáčky, saláty, polévky a různé druhy masa, například kuřecího, hovězího a vepřového.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122341978 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření...

Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g

Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g

Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g

Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g

Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g

Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g

Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g
Podobné produkty

Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g

Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.

Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější...

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 30 g

Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g

Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně. Balení: 40 g