Oregáno 20 g GREŠÍK Dobré koření
Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež.
Balení: 20 g
Oregáno 20 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: oregáno nať drhnuté - Origanum vulgare
Oregáno je aromatické koření, které se používá při vaření jako dochucovadlo a je typické pro středomořskou kuchyni. Oregáno se získává z rostliny Origanum vulgare, která je hojně rozšířena v celé Evropě a Asii.
Oregáno má silnou vůni a chuť a využívá se jako koření při přípravě mnoha pokrmů, jako jsou například pizzy, těstoviny, zeleninové omáčky, rajské omáčky, saláty, polévky a různé druhy masa, například kuřecího, hovězího a vepřového.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122341978 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g

Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření...

Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g

Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g

Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g
Podobné produkty

Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g

Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g

Vhodný na pečená a dušená masa, zeleninu a polévky, slané pečivo.

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní...

Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g

Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g

Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g

Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g

Allium cepa Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 60 g