Oregáno 20 g GREŠÍK Dobré koření
Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež.
Balení: 20 g
Oregáno 20 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: oregáno nať drhnuté - Origanum vulgare
Oregáno je aromatické koření, které se používá při vaření jako dochucovadlo a je typické pro středomořskou kuchyni. Oregáno se získává z rostliny Origanum vulgare, která je hojně rozšířena v celé Evropě a Asii.
Oregáno má silnou vůni a chuť a využívá se jako koření při přípravě mnoha pokrmů, jako jsou například pizzy, těstoviny, zeleninové omáčky, rajské omáčky, saláty, polévky a různé druhy masa, například kuřecího, hovězího a vepřového.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122341978 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g

Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g

Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g

Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g

Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g

Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g

Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g
Podobné produkty

Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g

Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g

Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná,...

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g

Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně. Balení: 40 g

K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g

Vhodný na pečená a dušená masa, zeleninu a polévky, slané pečivo.

Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty....

Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g