Pažitka 15 g GREŠÍK Dobré koření
Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů.
Balení: 15 g
Pažitka 15 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: pažitka pravá - Allium schoenoprasum
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122341824 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření...

K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g

Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.

Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g

Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 100 g

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas....

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...
Podobné produkty

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 30 g

Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g

Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g

Vhodný na pečená a dušená masa, zeleninu a polévky, slané pečivo.

Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g

Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g

K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni. Balení: 40 g

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g