Pažitka 15 g GREŠÍK Dobré koření
Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů.
Balení: 15 g
Pažitka 15 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: pažitka pravá - Allium schoenoprasum

Doplňkové parametry
| Kategorie: | Koření jednodruhové |
|---|---|
| EAN: | 8595122341824 |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...
Obsahuje 5 druhů koření: Bylinky s cibulkou, Na mletá masa, Paprika lahůdková maďarská mletá, Pikantní koření na...
Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g
Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g
Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g
6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření...
Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.
Podobné produkty
Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g
Vhodný na pečená a dušená masa, zeleninu a polévky, slané pečivo.
Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g
Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g
Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g
Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g
Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g



