Pepř kampotský zelený celý fermentovaný 20 g GREŠÍK Dobré koření
Vhodný do omáček, na steaky. Má mírně pikantní a šťavnatou chuť.
Piper nigrum
Vhodný do omáček, na steaky. Má mírně pikantní a šťavnatou chuť.
Složení: nezralé plody pepřovníku, jedlá sůl (solný květ max. 25 %)
Země původu: provincie Kampot (Kambodža)
Kampotský pepř pocházející z provincie Kampot v Kambodži se velice liší vůní a chutí od běžného pepře. Je to dáno podnebím, složením půdy a ručním sběrem a zpracováním. Fermentovaný kampotský pepř prodělává fermentaci a konzervaci mořskou solí. Je měkký na skus, proto se výborně hodí na omáčky.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122343798 |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g

Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.

Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g

Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g

K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g

Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g
Podobné produkty

Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní...

Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná,...

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g

Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g

K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni. Balení: 40 g

Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější...

Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g