Pepř kampotský zelený celý fermentovaný 20 g GREŠÍK Dobré koření
Vhodný do omáček, na steaky. Má mírně pikantní a šťavnatou chuť.
Piper nigrum
Vhodný do omáček, na steaky. Má mírně pikantní a šťavnatou chuť.
Složení: nezralé plody pepřovníku, jedlá sůl (solný květ max. 25 %)
Země původu: provincie Kampot (Kambodža)
Kampotský pepř pocházející z provincie Kampot v Kambodži se velice liší vůní a chutí od běžného pepře. Je to dáno podnebím, složením půdy a ručním sběrem a zpracováním. Fermentovaný kampotský pepř prodělává fermentaci a konzervaci mořskou solí. Je měkký na skus, proto se výborně hodí na omáčky.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122343798 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g

Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g

Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g

Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g

Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas....

Obsahuje 5 druhů koření: Bylinky s cibulkou, Na mletá masa, Paprika lahůdková maďarská mletá, Pikantní koření na...

Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g
Podobné produkty

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g

Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.

Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně. Balení: 40 g

Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty....

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g

Země původu: provincie Kampot (Kambodža)

Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g

Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g

Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g

Allium cepa Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 60 g