Pepř kampotský zelený celý fermentovaný 20 g GREŠÍK Dobré koření
Vhodný do omáček, na steaky. Má mírně pikantní a šťavnatou chuť.
Piper nigrum
Vhodný do omáček, na steaky. Má mírně pikantní a šťavnatou chuť.
Složení: nezralé plody pepřovníku, jedlá sůl (solný květ max. 25 %)
Země původu: provincie Kampot (Kambodža)
Kampotský pepř pocházející z provincie Kampot v Kambodži se velice liší vůní a chutí od běžného pepře. Je to dáno podnebím, složením půdy a ručním sběrem a zpracováním. Fermentovaný kampotský pepř prodělává fermentaci a konzervaci mořskou solí. Je měkký na skus, proto se výborně hodí na omáčky.

Doplňkové parametry
| Kategorie: | Koření jednodruhové |
|---|---|
| EAN: | 8595122343798 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas....
Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g
Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g
6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření...
Obsahuje 5 druhů koření: Bylinky s cibulkou, Na mletá masa, Paprika lahůdková maďarská mletá, Pikantní koření na...
Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g
Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g
Podobné produkty
Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g
Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g
Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g
Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g
Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g
Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g



