Pepř růžový celý 15 g GREŠÍK Dobré koření
Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný.
Balení: 20 g
Pepř růžový celý 15 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: plody pepřovce peruánského - Schinus molle
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122341183 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g

Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g

Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g

Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g
Podobné produkty

Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty....

Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g

Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g

Země původu: provincie Kampot (Kambodža)

Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g

Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná,...

Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g