Skořice ceylonská mletá 50 g GREŠÍK Dobré koření
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso.
Balení: 50 g
Skořice ceylonská mletá 50 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: kůra skořicovníku ceylonského - Cinnamomum verum
Země původu: Srí Lanka
Skořice ceylonská se používá v mnoha druzích jídel, jako jsou sladké dezerty, pečivo, ovocné kompoty a různé druhy nápojů. Je také oblíbenou přísadou v mnoha druzích kávy a čaje. Skořice ceylonská se vyznačuje jemnou, sladkou a příjemně aromatickou chutí, která se dobře kombinuje s dalšími kořením, jako je například hřebíček nebo zázvor.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122340612 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 1 kg

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...

Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g

Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g

Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 100 g

Obsahuje 5 druhů koření: Bylinky s cibulkou, Na mletá masa, Paprika lahůdková maďarská mletá, Pikantní koření na...

Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g
Podobné produkty

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g

Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější...

Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g

Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g

Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně. Balení: 40 g

Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g

Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g

Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g