Skořice ceylonská mletá 50 g GREŠÍK Dobré koření
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso.
Balení: 50 g
Skořice ceylonská mletá 50 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: kůra skořicovníku ceylonského - Cinnamomum verum
Země původu: Srí Lanka
Skořice ceylonská se používá v mnoha druzích jídel, jako jsou sladké dezerty, pečivo, ovocné kompoty a různé druhy nápojů. Je také oblíbenou přísadou v mnoha druzích kávy a čaje. Skořice ceylonská se vyznačuje jemnou, sladkou a příjemně aromatickou chutí, která se dobře kombinuje s dalšími kořením, jako je například hřebíček nebo zázvor.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122340612 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Obsahuje 5 druhů koření: Bylinky s cibulkou, Na mletá masa, Paprika lahůdková maďarská mletá, Pikantní koření na...

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g

Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas....

Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g

Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g

Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g
Podobné produkty

Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g

Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g

K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni. Balení: 40 g

Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g

Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g

Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější...

Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná,...

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g

Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g