Bazalka 20 g GREŠÍK Dobré koření
Ocimum basilicum
Extra kvalita, zahradní pěstování!
Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty. Vhodná do fazolí a omáček.
Balení: 20 g
Bazalka 20 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: bazalka nať drhnutá
Listy bazalky jsou nejčastěji používány jako koření a jsou oblíbenou přísadou do různých jídel, zejména v italské kuchyni, jako je pesto nebo těstoviny s rajčaty a bazalkou. Bazalka se také používá v thajské a vietnamské kuchyni, jako koření do polévek, salátů a různých pokrmů.
Bazalka obsahuje mnoho užitečných látek, jako jsou vitamin K, vitamin C, hořčík, železo a mnoho dalších antioxidantů. V tradiční medicíně se také používá k léčbě různých zdravotních problémů, včetně bolesti hlavy, průjmů, plynatosti a trávicích obtíží.

Doplňkové parametry
| Kategorie: | Koření jednodruhové |
|---|---|
| EAN: | 8595122341008 |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g
Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 1 kg
Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g
Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas....
Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g
Podobné produkty
Vhodný na pečená a dušená masa, zeleninu a polévky, slané pečivo.
Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé...
Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g
Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní...
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g
Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g
Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary. Balení: 15 g
Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g
Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g



