Bylinkové máslo 30 g GREŠÍK Dobré koření
Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů.
Balení: 30 g
Bylinkové máslo 30 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: jedlá sůl (max. 26 %), oregáno, petržel, majoránka, pažitka, česnek, paprika, cukr
Tato série se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou v poměru k hmotnosti. Všechno koření je bez glutamanu sodného.
Fotografie směsi je pouze ilustrační, skutečný vzhled se může mírně lišit podle konkrétní šarže.

Doplňkové parametry
| Kategorie: | Koření směsi |
|---|---|
| EAN: | 8595122341398 |
| Položka byla vyprodána… | |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g
Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g
Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky. Balení: 40 g
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks
Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g
Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.
Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g
Podobné produkty
Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g
Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g
Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g
Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g
Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...
Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g
Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.



