Hřebíček celý 20 g GREŠÍK Dobré koření
Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže.
Balení: 20 g
Hřebíček celý 20 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: hřebíček (poupata hřebíčkovce vonného)
Eugenia aromatica
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122341862 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.

Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g

Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g

Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g

Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g

Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g

Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g

Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g

Obsahuje 5 druhů koření: Bylinky s cibulkou, Na mletá masa, Paprika lahůdková maďarská mletá, Pikantní koření na...
Podobné produkty

Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější...

Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé...

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g

Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g

Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g

Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g

Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g

Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.