Hřebíček celý 20 g GREŠÍK Dobré koření
Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže.
Balení: 20 g
Hřebíček celý 20 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: hřebíček (poupata hřebíčkovce vonného)
Eugenia aromatica
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122341862 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g

Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.

Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g

Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Balení: 40 g

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas....

Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...
Podobné produkty

Vhodný na pečená a dušená masa, zeleninu a polévky, slané pečivo.

Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g

Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g

Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého masa. Balení: 20 g

Země původu: provincie Kampot (Kambodža)

Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé...

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g

Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně. Balení: 40 g

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g

Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g

Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g