Hřebíček celý 20 g GREŠÍK Dobré koření
Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže.
Balení: 20 g
Hřebíček celý 20 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: hřebíček (poupata hřebíčkovce vonného)
Eugenia aromatica
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122341862 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g

Obsahuje 5 druhů koření: Bylinky s cibulkou, Na mletá masa, Paprika lahůdková maďarská mletá, Pikantní koření na...

K dochucení salátů a mléčných výrobků. Balení: 50 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g

Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g

Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g

Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g

Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 1 kg
Podobné produkty

Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g

Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 30 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g

Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný. Balení: 20 g

Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty....

Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks

K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni. Balení: 40 g

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g

Země původu: provincie Kampot (Kambodža)