Koriandr celý 30 g GREŠÍK Dobré koření
Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby.
Balení: 30 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122341053 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...

Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g

Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Balení: 50 g

Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.

Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g

Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl. Balení: 60 g

Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g
Podobné produkty

Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g

Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g

Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g

Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.

Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g

Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g

Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná,...

Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g