Tymián 30 g GREŠÍK Dobré koření
K přípravě ryb, pečených a dušených mas.
Balení: 30 g
Tymián 30 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: tymián nať drhnutý - Thymus vulgaris
Tymián (Thymus vulgaris) je aromatická bylina, která se používá jako koření v evropské kuchyni. Má silnou a výraznou chuť a vůni a často se používá k dochucení masových pokrmů, omáček a polévek.
Tymián obsahuje silice, které mu dávají jeho charakteristickou chuť a vůni a také mu přisuzují některé zdravotní benefity, jako jsou protizánětlivé a antibakteriální účinky. Tymián se také používá v tradiční medicíně k léčbě nachlazení a kašle.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122341947 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření...

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g

Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou.

Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g

Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g

Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g

Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Balení: 100 g

Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g
Podobné produkty

Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g

Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g

Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež. Balení: 20 g

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g

Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Užívá se v asijských kuchyních do omáček a vařené rýže, kterou zbarví krásně do...

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g

Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů....