Tymián 30 g GREŠÍK Dobré koření
K přípravě ryb, pečených a dušených mas.
Balení: 30 g
Tymián 30 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: tymián nať drhnutý - Thymus vulgaris
Tymián (Thymus vulgaris) je aromatická bylina, která se používá jako koření v evropské kuchyni. Má silnou a výraznou chuť a vůni a často se používá k dochucení masových pokrmů, omáček a polévek.
Tymián obsahuje silice, které mu dávají jeho charakteristickou chuť a vůni a také mu přisuzují některé zdravotní benefity, jako jsou protizánětlivé a antibakteriální účinky. Tymián se také používá v tradiční medicíně k léčbě nachlazení a kašle.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122341947 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g

Obsahuje 5 druhů koření: Bylinky s cibulkou, Na mletá masa, Paprika lahůdková maďarská mletá, Pikantní koření na...

Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 40 g

Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g

Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření...

Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu. Balení: 50 g

Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g
Podobné produkty

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 80 g

Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů. Balení: 15 g

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 30 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g

Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g

Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa. Balení: 25 g

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů....

Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé...

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g

Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g