Tymián 30 g GREŠÍK Dobré koření
K přípravě ryb, pečených a dušených mas.
Balení: 30 g
Tymián 30 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: tymián nať drhnutý - Thymus vulgaris
Tymián (Thymus vulgaris) je aromatická bylina, která se používá jako koření v evropské kuchyni. Má silnou a výraznou chuť a vůni a často se používá k dochucení masových pokrmů, omáček a polévek.
Tymián obsahuje silice, které mu dávají jeho charakteristickou chuť a vůni a také mu přisuzují některé zdravotní benefity, jako jsou protizánětlivé a antibakteriální účinky. Tymián se také používá v tradiční medicíně k léčbě nachlazení a kašle.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření jednodruhové |
---|---|
EAN: | 8595122341947 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření...

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g

Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g

Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g

Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g

Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g

Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Balení: 15 g
Podobné produkty

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g

Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé...

Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa. Balení: 40 g

Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g

Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g

Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty....

Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků. Balení: 15 g

Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Do pečiva, asijské kuchyně. Výborný do kávy. Balení: 15 g

Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g

Allium cepa Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 60 g