Bruschetta 30 g GREŠÍK Dobré koření
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou.
Balení: 30 g
Bruschetta 30 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: rajčatové vločky, paprika, česnek, bazalka, oregáno, mořská sůl (5 %)
Název "bruschetta" pochází z italského slova "bruscare", což znamená "třít", což odkazuje na způsob přípravy chleba.
Přestože neexistuje žádné konkrétní koření s názvem "bruschetta", může být toto slovo použito jako popis pro směs koření, která se často používá při přípravě bruschetta. Tato směs se obvykle skládá z česneku, bazalky, oregana, tymiánu, petrželky a soli.
Toto koření může být použito nejen k přípravě bruschetta, ale také jako přísada do omáček, marinád, polévek a jiných italských jídel. Má výraznou a lahodnou chuť, která dodává jídlům charakteristickou italskou chuť a aroma.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření směsi |
---|---|
EAN: | 8595122341060 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g

Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Balení: 60 g

Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu výrazně ovoní...

Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub. Balení: 100 g

Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g

Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější...

K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g

Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů....

Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek. Balení: 60 g

Do polévek, bramborových a sýrových jídel. Balení: 15 g

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks
Podobné produkty

Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g

Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.

Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Balení: 50 g

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Balení: 30 g

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g

Obsahuje 5 druhů koření: Bylinky s cibulkou, Na mletá masa, Paprika lahůdková maďarská mletá, Pikantní koření na...

Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Balení: 20 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 1 kg