Dárková sada Dobré koření GREŠÍK
Obsahuje 5 druhů koření: Bylinky s cibulkou, Na mletá masa, Paprika lahůdková maďarská mletá, Pikantní koření na drůbež a Salátové koření
Obsahuje 5 druhů koření: Bylinky s cibulkou, Na mletá masa, Paprika lahůdková maďarská mletá, Pikantní koření na drůbež a Salátové koření
Bylinky s cibulkou
Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček.
Složení: cibule 51 %, karotka, petržel list, libeček list, kerblík list
Balení: 60 g
Na mletá masa
Na všechny druhy mletého masa. Na pečení i grilování.
Složení: lahůdková paprika, majoránka, česnek, černý pepř, petržel list, cayennský pepř mletý
Balení: 40 g
Paprika lahůdková maďarská mletá
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas.
Složení: paprika lahůdková 140 ASTA - vysoká kvalita (Stupnice ASTA je stupnicí kvality papriky. Je v rozmezí 40 - 180 ASTA. Běžné papriky u nás prodávané dosahují 60 - 120 ASTA.)
Země původu: Maďarsko
Balení: 50 g
Pikantní koření na drůbež
Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu.
Složení: lahůdková paprika, mořská jedlá sůl (max. 20 %), oregáno, česnek, černý pepř drcený, cayennský pepř mletý
Balení: 50 g
Salátové koření
Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou.
Složení: petržel list, cibule, rajčatové vločky, oregáno, česnek, bazalka, černý pepř, tymián
Balení: 30 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření směsi |
---|---|
EAN: | 8595122323608 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 100 g

Na pečená a grilovaná masa a ryby. Balení: 50 g

Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla. Balení: 20 g

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. Balení: 30 g

Laurus nobilis Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Balení: 10 g

Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná,...

Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně. Balení: 40 g

Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g

K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni. Balení: 40 g

Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní chuť. Balení: 7 g

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 50 g
Podobné produkty

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas....

Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Balení: 50 g

Pro přípravu perníků a cukroví. Balení: 40 g

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Balení: 30 g

Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g

Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb.Balení: 50 g

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g

Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g

Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g

Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g

Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 100 g