Indické kari 50 g GREŠÍK Dobré koření
Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb.
Balení: 50 g
Indické kari 50 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: koriandr, kurkuma, pískavice semeno, chilli, římský kmín, zázvor, česnek, rýžová mouka, jedlá sůl (max. 4,4 %)
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření směsi |
---|---|
EAN: | 8595122341725 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g

Allium cepa Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule. Balení: 60 g

Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky. Balení: 40 g

Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g

Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Balení: 50 g

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

K přípravě ryb, pečených a dušených mas. Balení: 30 g

Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g

Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. Balení: 20 g

Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů. Balení: 30 g

Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny. Balení: 15 g
Podobné produkty

Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g

Obsahuje 5 druhů koření: Bylinky s cibulkou, Na mletá masa, Paprika lahůdková maďarská mletá, Pikantní koření na...

6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření...

Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. Balení: 60 g

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas....

Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.

Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby. Balení: 30 g

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Balení: 50 g

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat...

Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Balení: 50 g