Na nakládání okurek, zeleniny a hub 110 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: hořčice semeno, pepř černý celý, nové koření celé, koriandr plod celý, bobkový list
Výrobek obsahuje hořčičné semeno.
Příprava: Základ nálevu tvoří 4 l vody, 1 l 8% octa, 300 - 350 g cukru (dle chuti), 150 g soli.
Svaříme, do horkého nálevu přidáme obsah obou sáčků a necháme 5 minut vařit. Naplněné sklenice zaléváme horkým nálevem. Pro větší pikantnost můžeme přidat do každé sklenice již povařené koření.
Nakládané okurky dochutíme např. cibulí, česnekem, koprem, estragonem, mrkví, křenem případně feferonkou či beraními rohy.
Nálev postačí na cca 3 - 5 kg okurek.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření směsi |
---|---|
EAN: | 8595122343507 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Užívá se v asijských kuchyních do omáček a vařené rýže, kterou zbarví krásně do...

Na ochucení grilovaných a dušených mas. Balení: 40 g

Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně. Balení: 40 g

Na kořenění zvěřiny, kuřete na divoko, do marinád na ryby. Balení: 30 g

Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Balení: 50 g

Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek. Balení: 30 g

Vhodný na pečená a dušená masa, zeleninu a polévky, slané pečivo.

Illicium verum Do čínské kuchyně, pokrmů z hovězího masa, na dušené ryby. Také do perníků a likérů....

Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks

Mletá vanilka se často používá jako náhrada za celé lusky vanilky, zejména v receptech, které požadují pouze malé...

Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty. Balení: 30 g
Podobné produkty

Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Balení: 50 g

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu. Balení: 50 g

Na sladkovodní i mořské ryby. Balení: 30 g

Obsahuje 5 druhů koření: Bylinky s cibulkou, Na mletá masa, Paprika lahůdková maďarská mletá, Pikantní koření na...

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. Balení: 30 g

Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy. Balení: 50 g

Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček. Balení: 60 g

Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. Balení: 48 g

Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g

Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel. Balení: 40 g

Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.