Na nakládání okurek, zeleniny a hub 110 g GREŠÍK Dobré koření
Složení: hořčice semeno, pepř černý celý, nové koření celé, koriandr plod celý, bobkový list
Výrobek obsahuje hořčičné semeno.
Příprava: Základ nálevu tvoří 4 l vody, 1 l 8% octa, 300 - 350 g cukru (dle chuti), 150 g soli.
Svaříme, do horkého nálevu přidáme obsah obou sáčků a necháme 5 minut vařit. Naplněné sklenice zaléváme horkým nálevem. Pro větší pikantnost můžeme přidat do každé sklenice již povařené koření.
Nakládané okurky dochutíme např. cibulí, česnekem, koprem, estragonem, mrkví, křenem případně feferonkou či beraními rohy.
Nálev postačí na cca 3 - 5 kg okurek.

Doplňkové parametry
| Kategorie: | Koření směsi |
|---|---|
| EAN: | 8595122343507 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Balení: 3 ks
Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory. Balení: 15 g
Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Balení: 30 g
Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby. Balení: 30 g
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso. Balení: 50 g
Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování. Balení: 20 g
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně. Balení: 40 g
Podobné produkty
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Balení: 30 g
6 druhů koření: Bylinky do polévky, Grilovací byliny, Maďarské koření, Na špagety, Peperoncino, Provensálské koření...
Do polévek, do salátů a omáček, též pod svíčkovou. Balení: 1 kg
Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.
Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky. Balení: 40 g
Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou. Balení: 30 g
Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Balení: 40 g



